top of page

El teu cos és únic

I té unes necessitats concretes. No tots els tractaments són vàlids per tothom.

Valorarem, a través del nostre diagnòstic In Beauty les necessitats actuals, i crearem un programa 100% INDIVIDUAL I PERSONALITZAT perquè per fi puguis aconseguir el teu objectiu amb nosaltres.

IN REMODELLING

Sistema integral 100% personalitzable pel tractament de les principals alteracions de la silueta: cel·lulitis, adipositats localitzades, flaccidesa i estries amb fòrmules desenvolupades amb actius ultraconcentrats.

 

Amb l'aplicació dels boosters específics i el nostre massatge de remodelació corporal podem combatre la retenció de líquids i mobilitzar les acumulacions de greix des de la primera sessió.

Amb quins tractaments podem ajudar-te

Integral_octubre_40.jpg

des de 65€

METALOTERÀPIA

Mètode de massatge colombià amb instrumental de metall especialment dissenyat per aconseguir efectes reductors, anticel·lulítics i reafirmants.

 

Ajuda a estimular la circulació hemolimfàtica, millorar la cel·lulitis, remodelar el contorn corporal, tonificar les fibres musculars, activar la producció de col·lagen i elastina i contribuïr a la pèrdua de pes.

des de 76,50€

Integral_febrer_214 (1).jpg
Integral_feed_221.jpg

BIOSLIMMING

Tractament manual mitjançant l'aplicació de diferents actius amb un massatge energètic i drenant, on treballem tot el cos amb l'objectiu d'afavorir el retorn limfàtic per potenciar l'efecte drenant i l'activació de les zones amb acumulacions.

Amb alta concentració d'actius botànics, cafeina, algues i olis essencials que amb una envoltura ajuda a remodelar la silueta, combatre la cel·lulitis i conseguir una figura més esbelta i reafirmada. 

des de 86€

PRESSOTERÀPIA

Sistema de compressió avançat que garantitza un drenatge limfàtic complet. Estimula el sistema circulatori i limfàtic de forma específica i elimina l'excés de fluids intersticials superfluus, relaxant el cos i aconseguint una millora del benestar.

 

Ideal per tractaments anticel·lulítics, cames pesades, embaràs i problemes de circulació.

des de 30€

Integral_octubre_70.jpg
Integral-Febrer-101.jpg

TERMODINÀMICA

Actúa en la reducció de l’adipocitat localitzada  (cèl·lules grasses) aquosa i compacta, en panniculitis edematosa fibrosa, flaccidesa epidèrmica, i en cicatrius i estries de manera simultània.

 

Es poden tractar tot tipus de zones amb greix localitzat: zona interior del braç, zona axil·lar, zona abdominal i infraumbilical, flancs, cadera, cuixes i tot tipus de cel·lulitis.

des de 72€

LÀSER LIPOLÍTIC

Tractament amb el qual es produeix una lipòlisi profunda (combustió del greix), produint a banda una acceleració metabòlica.

Actúa fent que l'organisme sigui capaç de cremar més, sobretot en les 48h posteriors, on a més els seus resultats es veuen potenciats.

 

A banda de desfer el greix, produeix un efecte drenant intens. Per aquest motiu és molt recomanat en persones que tenen retenció de líquids, ja que produeix un efecte de gran pèrdua de volum.

des de 60€

Integral-Febrer-092.jpg
Integral_gener_73.jpg

ZIONIC

Equip mèdic estètic que combina radiofreqüència resistiva amb massatge actiu rotacional profund amb una triple acció:

dèrmica, muscular i vascular; fent que s'aconsegueixin resultats efectius i ràpids.

 

Remodela, redueix, reafirma, tonifica i ataca el greix localitzat i la cel·lulitis amb resultats des de la primera sessió.

des de 81€

INDIBA EDNA PRO

L'EDNA PRO és la nova generació d'equips d'Indiba Deep Beauty, amb tecnologia patentada i clínicament probada.

Gràcies al seu sistema proionic que produeix efectes tèrmics i subtèrmics, obtenim resultats notables desde la primera sessió.

 

El teixit recobra l'elasticitat perduda, el greix disminueix, es restableix la correcta circulació sanguínia i la pell rejoveneix i es regenera.

des de 85,50€

Integral_febrer_178.jpg
Integral_juny_ainaponsfotografia_110[1].jpg

LPG ALLIANCE

Tècnica no invasiva i 100% natural que reactiva el mecanisme cel·lular mitjançant el massatge subdèrmic.

 

Afina les zones més rebels i esculpeix el cos sense agredir-lo, millorant l'aparença de la cel·lulitis, reduïnt els acúmuls de greix localitzat i millorant la circulació i drenatge limfàtic. 

des de 76,50€

VFORM 

Equip mèdic estètic especialment creat per aplicar tractaments no invasius per la reducció de greix corporal i perfeccionament de la silueta ja que alhora té un poder reafirmant molt potent.

Combina radiofreqüència amb teràpia de buit, sistema que ens permet treballar de manera més profunda i amb més precisió.

Integral_febrer_106.jpg

des de 85,50€

Integral_juny_ainaponsfotografia_89[1].jpg

ROLL SYSTEMIC

Tècnica que actúa integralment en tot el cos activant el metabolisme. 

 

Combina la radiofreqüència resistiva amb massatge compressiu profund sense dolor, per aconseguir rebaixar el volum generalitzat i localitzat, millorar les cames cansades, la falta de to muscular i la flaccidesa produïnt alhora una gran sensació de benestar.

des de 85,50€

bottom of page