top of page

MESOTERÀPIA HOMEOPÀTICA / VIRTUAL

 

Consisteix en l'aplicació de productes homeopàtics sobre la zona a tractar fent que el principi actiu penetri fins la zona on es troba el teixit adipós, provocant una disminució de greix.
 
Indicat en tot tipus de cel·lulitis (lipodistròfia) i zones amb obesitat localitzada aconseguint uns efectes terapèutics tals com l’activació de la circulació local,  millora de l’oxigenació dels teixits, una estimulació  de  la  lipòlisi  (destrucció  del greix) i reafirmació dels teixits.

També es poden tractar les aranyes vasculars i l'alopècia.

mesoteràpia virtual
estries

TRACTAMENT D'ESTRIES

 

Mitjançant la tècnica de microneedling (capçal de 12 agulles quasi microscòpiques i treball de 110 revolucions per segon amb efectes similars al làser fraccional) s'estimula la dermis i permet tractar estries i cicatrius.
 

A través dels microcanals creats amb microneedling les substàncies antiestries penetren a la zona afavorint els seus resultats en poques sessions. 

 

En el cas de les cicatrius es pot combinar amb altres aparatologies per potenciar-ne el seu resultat.

RADIOFREQÜÈNCIA

 

Procedimient no invasiu dissenyat per millorar la laxitud de la pell, facial i corporal.
Genera un calor intens a la capa mitja de la dermis provocant una contracció de les fibres de col·lagen. 

Aquesta contracció produeix un escurçament de la longitud de les fibres, i pertant, eleva els teixits flàcids i/o caiguts.

Es reestructura el col·lagen profund, pel que es formen fibres noves i el teixit témés elasticitat amb la conseqüent millora de l'estat de la pell.

mesoteràpia virtual
mesoteràpia virtual

LÀSER LIPOLÍTIC

 

Tractament amb el qual es produeix una lipòlisi profunda (combustió del greix), produint a banda una acceleració metabòlica.

Actúa fent que l'organisme sigui capaç de cremar més, sobretot en les 48h posteriors, on a més els seus resultats es veuen potenciats.

A banda de desfer el greix, produeix un efecte tensor i regenerador, mentre que es produeix un efecte drenant intens. Per aquest motiu és molt recomanat en persones que tenen retenció de líquids, ja que produeix un efecte de gran pèrdua de volum.

TERMODINÀMICA

 

Actúa en la reducció de l’adipocitat localitzada (cèl·lules grasses), aquosa i compacta, en  la panniculitis  edematosa fibrosa, la flaccidesa epidèrmica,  en 

cicatrius i estries, de manera simultània.

És la única aparatologia capaç d’arribar fins la capa de greix, provocant un efecte lipolític (destructor del greix) immediat.

Es poden tractar tot tipus de zones amb greix localitzat: zona interior del braç, zona axil·lar, abdomen, zona infraumbilical, flancs, cadera, cuixes; i tot tipus de cel·lulitis.

mesoteràpia virtual
cellu-shape

CELLU-SHAPE

 

Combinació de 5 tecnologies d'avantguarda:

 • Vacuumteràpia

 • Cavitació

 • Radiofreqüència

 • Lipolàser

 • HIFU

Permet realitzar un treball global ja que amb les seves tecnologies combinades entre si, podem abarcar tot tipus de zones amb greix localitzat, amb retenció de líquids i flaccidesa.

ZIONIC

 

Primer equip mèdic estètic que combina en un mateix dispositiu un sistema de massatge actiu rotacional profund (MARP) amb una radiofreqüència resistiva que garantitza uns resultats ràpids i de màxima efectivitat en el tractament de la cel·lulitis, flaccidesa, remodelació i tonificació muscular.

Està especialment realitzat per obtenir resultats de màxima efectivitat des de la primera sessió degut a la seva triple acció dèrmica, muscular i vascular.

Un tractament enfocat per qui vulgui reduir el seu contorn, reafirmar i remodelar teixits, tonificar o acabar amb la cel·lulitis. Indicat per totes les zones corporals: abdomen, flancs, cuixes, glutis, abductors, braços i esquena.

zionic
mesoteràpia virtual

DRENATGE LIMFÀTIC (Mètode Vooder)

El drenatge limfàtic manual és una tècnica que es realitza a través de moviments molt suaus, lents i repetitius per tal d’afavorir la circulació de la limfa, millorant així quadres edematosos, inflamacions i retencions de líquids orgànics.

El paper de la limfa és transportar el líquid sobrant, que conté substàncies de rebuig, fins al sistema circulatori, fins a la sang, perquè l'organisme pugui desprendre d'aquests desfets. Els edemes o retencions es produeixen quan el sistema limfàtic no és capaç de depurar aquestes zones, és a dir, quan els líquids i substàncies s'estanquen.

MASSATGES I TÈCNIQUES MANUALS

 • Massatge Anticel·lulític

 • Massatge Reductor

 • Massatge Reafirmant

 • Massatge Circulatori

 • Massatge Relaxant

 • Thalassoteràpia

 • Guixoteràpia 

tratamiento-corporal.jpg
bottom of page